page_head_bg

Nuus

Ten einde aan die behoeftes van Henan DR International se oorsese besigheidsontwikkeling te voldoen en die sekuriteitsbewustheid en sekuriteitsbestuurvlak van alle werknemers verder te verbeter, het Henan DR International spesiaal 'n oorsese sekuriteitsrisiko-analise en -reaksie-opleiding by die hoofkwartier op die oggend van 8 Maart gereël.Cheng Cunpan, ondervoorsitter van Henan DR, Zhang Junfeng, direksiedirekteur van Henan DR en hoofbestuurder van Henan DR International, Ma Xiangjuan en Yan Longguang, adjunkhoofbestuurders van Henan DR, en werknemers van Henan DR International het aan die opleiding deelgeneem.Xie Chen, adjunkhoofbestuurder van Henan DR International, het die opleiding voorgesit.

Voor die opleiding het Zhang Junfeng, Direksiedirekteur van Henan DR en Algemene Bestuurder van Henan DR International, eerstens die koms van mnr. Wang Haifeng van Control Risks verwelkom.Mnr. Zhang het daarop gewys dat Henan DR International sedert die implementering van oorsese strategie deur Henan DR 'n teenwoordigheid in 11 lande en streke opgebou het, insluitend Pakistan, Nigerië, Turkye, Saoedi-Arabië, Fidji, Rusland, ens., en dit is veral belangrik. om die veiligheidsbestuursmaatreëls in verskillende lande en streke toenemend te verbeter.Hierdie opleiding is 'n maatreël om die 2022 Henan DR Internasionale Jaarlikse Bestuurswerkvergadering te implementeer.Terselfdertyd word gehoop dat elke werknemer deur hierdie opleiding kan leer en geïnspireer word uit die sekuriteitsbestuur soos persoonlike en eiendomsveiligheid in oorsese instellings en oorsese projekte.

Hierdie opleiding bestaan ​​hoofsaaklik uit drie aspekte: risikokaart en algemene risiko's, persoonlike veiligheidsbestuur oorsee, en hantering en reaksie van uiterste situasie oorsee.Mnr. Wang het die deelnemers die kernkonsep geleer van die verbetering van veiligheidsbewustheid en die basiese kennis en vaardighede van veiligheidsbestuur deur persoonlike ervaring, voorbeelde rondom hom, video-onderrig en kommunikasie en interaksie.

Yan Longguang, Adjunk Hoofbestuurder van Henan DR, het 'n slottoespraak oor hierdie opleiding gemaak: Veiligheidsbestuurswerk het net 'n beginpunt, maar geen eindpunt nie.Hoe om veiligheid te bereik, vereis beide die voorspelling en uitskakeling van risiko's.Buitelandse werknemers moet hul eie veiligheidsbewustheid verbeter, meer aandag gee aan risikovoorkoming en teenmaatreëls, en Henan DR International moet risiko-teenmaatreëls identifiseer terwyl hulle wêreldwyd gaan, en soliede en betroubare voorkomingsmaatreëls tref.

Mnr

Mnr. Wang Haifeng van Control Risks het 'n lesing gegee

Oorsee-Veiligheid-Opleiding

Oorsese Veiligheidsopleiding

Deur hierdie opleiding het alle werknemers 'n dieper begrip van die sekuriteitsituasie oorsee en die probleme en risiko's om wêreldwyd te gaan, wat nie net die risikobestuurvermoë en veiligheidsbestuursvlak van Henan DR International verder verbeter nie, maar ook oorsese werknemers in staat stel om meer te bemeester. veiligheidsmaatreëls, gesonde verstand van oorlewing en uiterste voorvalreaksiemaatreëls oorsee.Ons moet veiligheidsbewustheid verbeter en die basiese veiligheidsbeginsel van "Lewe eerste" begryp en ons het die vertroue en vasberadenheid om soliede stappe te neem om wêreldwyd te gaan.


Postyd: 22-Mrt-2022